Vertrektijden Feest bus 30 jarig jubileum Burdy in de Bonte Wever te Assen!
Buitenpost Veenstra reizen Einsteinstraat 7 TIJD: 17.00uur
Zoutkamp 1e Brug t.o. ZK 86 N388 TIJD: 17.15 uur
Ulrum Bushalte leensterweg 8 en Hoek singel 4 TIJD: 17.20 uur
Leens Zwembad Breekweg 3 TIJD: 17.25 uur
Wehe den Hoorn Hoornstertil Mernaweg 60 TIJD: 17.30 uur
Eenrum Bushalte Coop Raadhuisstraat 10 TIJD: 17.35 uur
Winsum Station Ubbo J. Mansholtplein 1 1e halte A TIJD: 17.45 uur
Groningen Kardinge P+R TIJD: 18.15uur Groningen HS Stationsweg t.o. Museum 18.20uur
Assen Stadsbroek 17 TIJD : 18.45uur


Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar
Bel voor de buskaarten 0638906536


Terugreis vertrekken uit Assen
Vertrek 00:45uur!!

Groningen HS Stationsplein TIJD:01:00 / Groningen Kardinge TIJD 01.05 uur
Winsum Station TIJD:01:15uur
Eenrum Bushalte Coop TIJD:01:30uur
Wehe den Hoorn Hoornstertil TIJD:01:35uur
Leens Zwembad TIJD:01:40uur
Ulrum Bushalte en Hoek singel 4 TIJD: 01:45
Zoutkamp 1e Brug TIJD:01:50uur
Buitenpost TIJD:02:00uur

Als er iemand niet op tijd aanwezig is wordt er niet gewacht.
Dit is je eigen verantwoordelijkheid en je kunt hier geen klacht over indienen.
Als je de bus vervuild kost dit 50 euro
Deze kosten zijn ook voor de vervuiler!
Ik wens ieder een plezierige rit en natuurlijk een grandioos feest!

Kaarten via https://burdy.eu/product-categorie/tickets/ of bij de Bonte Wever 0592-356000

Burdy Feestavond 30 jaar Artiesten jubileum
Zaterdag 07 Mei 2022
Aanvang 19.00uur
De Bonte Wever Assen
Kaarten: www.burdy.eu/shop
https://burdy.eu/product-categorie/tickets/
Aantal bezoekers onbekend dus bij eventuele maatregelen geld wie het eerst besteld krijgt voorrang.
De zaal bied plaats voor minimaal 500 zit en rolstoelplaatsen.
Burdy zingt zijn grootste hits maar ook een aantal verrassende liedjes. Mis dit concert niet en bestel Uw kaarten op tijd.
Vol = vo

De carrière van Burdy begon toen hij als 13 jarige een eigen piratenstation begon onder de naam “Klein duimpje”.
Op de slaapkamer van Bert zijn ouderlijk huis, die leeg stond wegens de verhuizing naar de nieuwe woning met een grote loods erbij voor het bedrijf van zijn ouders, stond nog een zender met cassettedeck en een microfoon. Met een aan en uit knop werd de zender aan de loop geslingerd en was Bert in de omgeving te beluisteren op de radio. Hij draaide de muziek vanaf zijn cassetterecorder en vroeg aan het einde van zijn uitzending om rapport over de spraak en de muziek. Zo was de liefde voor de muziek geboren. Vele jaren werd deze hobby uitgevoerd en werd Bert een bekende etherpiraat. Ook de plaatselijke kroegbaas hoorde Bert zijn plaatjes aankondigen en vroeg of Bert dit ook wel bij hem in de discotheek wilde doen tijdens een Hollandse avond. Zo werd Bert diskjockey en timmerde hij samen met zijn buurman zijn eigen drive-indiscotheek in elkaar. Hiermee speelde Bert op diverse feestjes in de regio bij voetbalkantines, sjoel en kaart clubs maar ook op bruiloften. Ondertussen was Bert ook verslaaft geraakt aan het mee zingen met de toen populaire backtrack bandjes waar 4 orkest nummers op stonden van bekende artiesten. Op een avond stond Bert met zijn discotheek in Zoutkamp voor een sjoelclub te draaien en tussen de bedrijven door zong hij een paar liedjes waarop Jan van Bienze zij: Doe most een keer n liedje over Zoltkamp zingen. De volgende dag schreef Bert zijn allereerste single “De vissers van Zoltkamp” ! In samenwerking met twee piraten heeft Bert toen besloten een echte single te maken met op de A kant “De vissers van Zoltkamp”. Deze plaat moest natuurlijk worden gepresenteerd in de plaatselijk kroeg Neptunus te Ulrum. Hier werd op 10 februari 1992 het eerste officiële optreden van Burdy gehouden in een uitverkochte bovenzaal. Vanaf die dag werd Bert Burdy genoemd als hij op het podium zijn optreden gaf. Toen Burdy de single mocht promoten in het programma van RTV Noord bij presentator Engbert Gruben werd zijn legendarische bijnaam “De zingende melkboer” geboren.
Nu haast 30 jaar later is Burdy bekend in heel Noord Nederland met liedjes als “Sayonara” en “Mit mien ogen dicht” . En toch na al die jaren ontbreekt bij geen enkel optreden zijn allereerste single niet. Zonder “De vissers” kom ik de zaal niet uit, lacht Burdy.
Met de10 jarig, 15, 20, en 25 jarig jubileum feesten achter de rug wil Burdy nog 1 keer een super feest organiseren. Dit kan natuurlijk alleen met zijn trouwe fans die hem al die jaren hebben gevolgd. Daarom heeft Bert gekozen voor een locatie waar iedereen op een veilige manier een feest kan vieren. Je kunt hier zitten maar ook staan en uit je dak gaan. Voor iedereen is er genoeg ruimte om te genieten op je eigen manier.
Het is natuurlijk nog even afwachten hoeveel mensen er worden toegelaten. Dit wordt waarschijnlijk aan het einde van 2021 bekend gemaakt als er meer bekend is over de situatie omtrent de corona. De verwachtingen zijn gelukkig weer een beetje positief voor 2022.
Aan de invulling van de avond wordt nog gewerkt. Er zullen een aantal gastartiesten en een live band worden toegevoegd aan het programma. Tevens zullen de Worlddancers Burdy bijstaan op het podium. Het wordt zoals gewoonlijk een onvergetelijke avond en een super feessy met Burdy
Mocht je dit feest niet willen missen dan kun je bij Jan Rutgers te Winsum alvast kaarten reserveren door te bellen met 0595-442470 of via de site www.burdy.eu/shop.
Ook gaan er weer bussen rijden v.a. Zoutkamp – Ulrum- Leens- Wehe Den hoorn- Eenrum- Mensingeweer- Winsum- Sauwerd-Adorp-Kardinge- Assen. Ook v.a. Uithuizermeeden-Uithuizen-Usqurt-Warffum-Baflo-Onderdendam- Middelstum-Bedum-Assen.