Muziekvrienden, bedankt voor het luisteren, delen, stemmen en kopen van de muziek van Burdy in 2021!

Ik wens jullie allen een superleuk, gezond, en muzikaal nieuwjaar 2022! Dat we weer mogen genieten met elkaar! Zonder ruzie, afgunst, ziekte maar door lief te zijn voor elkaar!

Geniet van de allernieuwste Burdy single “Kom zing en dans met mij ” en vraag hem aan bij jou favoriete radio station! Voor de radiostations die dit liedje willen draaien stuur dan een email naar Gert Hakze info@showbizzinfo.com of naar infoburdy@gmail.com en ontvang de bestanden in wav formaat. Voor iedereen die wil luisteren naar de muziek klik op de link https://open.spotify.com/track/1Zls4ITmu6yCRdNHvvz52g… en luister de nieuwe single bij Spotify .

BURDY “Kom zing en dans met mij” is de nieuweste single voor het 30 jarig jubileum! De opnamen zijn gemaakt in de studio van Martin Sterken te Valthermond. De plaat is uitgebracht op gekleurd vinyl als 12e deel van de serie. Release datum is 1 januari 2022 en te bestellen in de webshop. ( even naar 2 klikken )
Het jubileumfeest wordt gehouden in de Bonte Wever te Assen op 29 januari.
Kaarten zijn verkrijgbaar via de Bonte Wever 0592-356000 tevens kunt U hier een overnachting reserveren in het naastgelegen Hotel De Bonte Wever.
Zo kunt U na het concert heerlijk genieten van een comfortabele kamer op loopafstand .

Kom zing en dans met mij op 29 januari 2022!

Tot Ziens!