Burdy presenteert zijn nieuwste single….. Feestuh tot het licht wordt !

Als ik met mijn discotheek in de jaren 90 onderweg was draaide ik vaak de dansbare muziek die op dat moment populair was maar ook de gouwe ouwe waar je goed op kon dansen. Zo draaide ik ook vaak de muziek van …..waar ik een groot bewonderaar van was. Toen zij in Groningen optrad was ik aanwezig in het Stadspark. Wat een energie en wat een powervrouw, geweldig. Ook daar zong ze dit nummer wat ook vaak wordt gespeeld door de vele cover bands in Nederland. Ik had al vaker rond gelopen met het idee om dit nummer een keer op te nemen in het Nederlands. Toch is het altijd lastig om een tekst te maken die past bij een bestaand liedje. Met het opzwepende soundje leek het mij wel gepast om er een vrolijk nummer van te maken. Met in gedachten de stappers tijd van m’ n eigen jeugdjaren begon het liedje al gauw uit te komen op een feestje met vrienden en bier!

Opname: Studio Martin Sterken Valthermond
Koortjes: Clive, Kevin, Wouter, Martin, Bert
Anouck, Lindsey van Wijk, Chantal, Danique, Angelina
Dj: Stefan Leur
Hoes-Foto: R.Ronnie Afman Photo-Pleasure, Baflo
Hoes Artwork: Jack van Dijk
Uitgave – label: Muis Showproductions, Ulrum
Plug Geert Hakze